0113 85 10 31 info@tiarefashion.com

Betalen & Bezorgen

Betalen

Betalen met iDEAL of bankoverschrijving

Je kunt op diverse manieren bij ons betalen:

iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je jezelf daarvoor hoeft aan te melden. Banken die gebruik kunnen maken van iDEAL zijn: ABN-AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

Vooruitbetaling (ook vanuit het buitenland)
Wanneer je kiest voor ‘vooruitbetaling’ wordt je order geplaatst en reserveren wij je bestelling. Het bedrag dien je direct na het plaatsen van de bestelling naar ons over te maken. De bestelde artikelen worden maximaal 1 dag voor je gereserveerd. Indien we de betaling binnen een dag niet hebben ontvangen worden de gereserveerde artikelen weer in de verkoop geplaatst.

Onze bankgegevens
NL40 RABO 0158 5876 42
t.n.v. Tiare
BIC: RABONL2U


Bezorgen

Alle pakketten van Tiare worden binnen 2 à 3 werkdagen verzonden. Zodra het pakket is verzonden ontvang je per email de Track & Trace code. Bij de bezorging dient de ontvanger een handtekening voor ontvangst te zetten.

Gratis verzenden binnen Nederland
Tiare levert aan klanten binnen Nederland en aan internationale klanten. De verzendkosten binnen Nederland zijn gratis voor alle bestellingen (behalve SALE artikelen).

Europese klanten betalen de kosten conform het tarief van DHL of PostNL.

Ophalen in winkel
Het is mogelijk om je bestelling op te halen in onze winkel Tiare (Goes). Na het plaatsen en betalen van je bestelling kan je contact met ons opnemen via email of telefoon. Neem bij het afhalen van je bestelling je factuur mee naar de winkel. De factuur dient als bewijs van verkoop. Indien de bestelde items niet naar wens zijn kunnen ze tevens geruild of geretourneerd worden in de winkel. De financiele afhandeling bij retouren/ruilingen worden via de webshop afgehandeld. Je ontvangt dus geen aankoopbedrag terug in de winkel, maar het betreffende bedrag wordt teruggestort op je rekening.