0113 85 10 31 info@tiarefashion.com

LaLa Berlin

Wat zijn wij blij met de toevoeging van dit prachtige merk aan onze collectie. Om haar exclusiviteit en authenticiteit te behouden, wordt LaLa Berlin slechts in een paar winkels in Nederland verkocht; en wij zijn daar één van! Het merk, opgericht in, de naam zegt het al, Berlijn in 2004, haalt haar inspiratie uit de rijke culturele diversiteit die de stad rijk is en is uitgegroeid tot een sterk merk met een herkenbare esthetiek en een geweldige aandacht voor detail. Dit resulteert in dynamische fashion collecties van de hoogste kwaliteit.

Leyla Piedayesh en La La Berlin
Oprichter en tevens Creative Director van LaLa Berlin is Leyla Piedayesh. Geboren in Iran emigreerde zij in 1979 na de Islamitische Revolutie met haar familie naar Duitsland. Met de oprichting van LaLa Berlin, wat ontstaan is vanuit een collectie knitwear, heeft zij zich ontwikkeld tot één van de meest succesvolle modeontwerpers afkomstig uit de Duitse hoofdstad.

LaLa Berlin vertegenwoordigt daarnaast een aantal belangrijke maatschappelijke waarden. Zo gelooft het merk in unificatie en dat mensen samen sterk staan, geloven ze in de kracht van een community (de LaLa familie) om een veilige plek voor iedereen te creëren en zetten ze zich in voor een duurzame toekomst door minder, maar beter te produceren. Met dat in gedachten wordt 60% van hun kleding in Europa gemaakt waarbij ze samenwerken met de beste fabrikanten in o.a. Italië, Portugal en Polen.

Comfortabel, expressief en verfijnd
Expressie is belangrijk voor LaLa Berlin. Daarom zijn hun collecties gedurfd, levendig en ongecompliceerd; een moderne interpretatie van de vrouw van vandaag. Maar hoe divers hun collecties ook zijn, een aantal elementen zul je altijd terug zien komen. Statement items die al sinds de oprichting een integraal onderdeel zijn van het LaLa Berlin verhaal, zijn de driehoekige vormen van 100% kasjmier die je terug ziet komen in allerlei verschillende cultureel geïnspireerde prints. Typisch LaLa Berlin zijn daarnaast de iconische patronen, oftewel lala prints, die je sinds 2004 in iedere collectie weer terug ziet komen. Daarnaast mogen we ook zeker de silhouetten niet vergeten. Typisch LaLa zijn de ongedwongen shapes; van comfortabele jurken tot zwierige broeken en blouses, LaLa’s essentiële items zijn aangenaam en eenvoudig met een verfijnd gevoel van stijl.

Hieronder vind je een impressie van de LaLa Berlin items die we in onze winkel verkopen.