0113 85 10 31 info@tiarefashion.com

Tiare

TIARE verkoopt exclusieve, stijlvolle dameskleding voor elke gelegenheid en elk budget in de maten 34 tot en met 42. Kom langs in onze boetiek in het centrum van Goes en wij beloven dat jij met een WAUW-gevoel de winkel verlaat.

Persoonlijk kleding- en stijladvies
Ook wanneer je met lege handen naar buiten loopt, want kijken is bij ons niet per se kopen. Wij geven je graag een vrijblijvend, persoonlijk kledingadvies. Wij tonen je de juiste pasvorm, materialen en kleuren, die jou als vrouw nóg mooier maken. Inclusief bijpassende accessoires en ondermode, voor een complete look. Ontdek samen met TIARE de stijl die bij jou past!

Exclusieve damesmode
Onze kleding valt op. Niet vanwege allerlei drukke prints en opzichtige details, maar omdat onze kleding jou als vrouw laat stralen. Hoogwaardige materialen, een perfecte pasvorm en geraffineerde details maken het verschil. Bovendien is de kans klein, dat jouw buurvrouw, nicht of beste vriendin in dezelfde outfit loopt. Wij kopen per artikel slechts kleine aantallen in, waardoor de kleding exclusief blijft.

Wil jij ook dat WAUW-gevoel ervaren? Kom lang in onze gezellige boetiek en wij staan voor je klaar met een persoonlijk kledingadvies.